Østbyen Dagtilbud
Børnehuset Struerdalvej

Vuggestuen er delt op i 2 grupper. Vi åbner klokken 6.00. Her kan de børn der har brug for det, få morgenmad frem til klokken 7.30. De to vuggestuegrupper åbner og lukker altid sammen. Omkring klokken 7.30 går børn og voksne ud på deres stuer. 

På stuerne starter vi formiddagen med leg, puslespil, bøger osv. Meget foregår på gulvet – både for børn og voksne. Ca kl 8.30 får børnene formiddagsmad. 

Herefter begynder forskellige aktiviteter. Er vejret godt, går vi rigtig gerne ud - enten på legepladsen eller på en lille gåtur. Vi har to ladcykler hvor vi ofte cykler på tur ud i det blå. De yngste der måske skal have grød eller flaske får det, og de børn der skal sove formiddagssøvn bliver puttet. På stuerne sker forskellige ting. 

En meget vigtig del af børnenes og personalets hverdag sammen, handler om omsorg, tryghed og nærvær - trivsel og udvikling. 

Klokken 10.30 får børnene middagsmad. Vi har en køkkendame, der laver dejlig mad til alle børn. 

Så er det puttetid. Børn under to år sover i barnevogn – vuggestuen har barnevogne, seler, soveposer og dyner. Børn over to år sover indenfor på madrasser. Omkring klokken 14.00 er de fleste børn stået op, og vi spiser eftermiddagsmad. Det er oftest hjemmebagt brød med pålæg/ost.

Er vejret godt, går vi på legepladsen efter eftermiddagsmaden. Ellers leges der på tværs af stuerne – gerne ude på gangen. Omkring klokken 15.30 lukkes stuerne ned, og alle børn samles på fællesstuen, hvor der hygges til vuggestuen lukker klokken 17.00 – 16.00 om fredagen.

KONTAKT INFORMATION
Østbyens Dagtilbud
Baunegården, Drøwten 6
Børnehuset Struerdalvej, Struerdalvej 24
7600 Struer
9684 8915
Kris Østergaard
Dagtilbudsleder
kristen@struer.dk
2232 5966